TOIMITUS JA PALAUTUS

 

Toimitus

Tilauksia postitetaan kolmena arkipäivänä viikossa. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Pikkupaketti. Hyvä vaihtoehto pienille tilauksille. Pikkupaketti kulkee vastaanottajalle 2-4 arkipäivässä pl. postituspäivä. Pikkupaketti on pieni toimimitus, joka saapuu suoraan kotiisi postiluukusta. Jos tilaus ei jostain syystä ole mahtunut postiluukusta, saapuu se noudettavaksi lähimmästä Postin palvelupisteestä. Toimituskulu Suomessa 4,90€.

Postipaketti. Postipaketti on nopeampi vaihtoehto Pikkupaketille. Postipaketti on noudettavissa pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä lähetyspäivästä (pl. Pohjois-Suomi). Postipaketin noutopisteen voit itse valita laajasta pakettiautomaattien ja Postin noutopisteiden verkostosta. Toimituskulu Suomessa 5,90€.

Nouto liikkeestä. Teemme yhteistyötä Pukimo -myymälän kanssa, joka sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa (Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä, 050 3620412). Tilauksesi on noudettavissa myymälästä sen jälkeen, kun olet saanut sähköpostiisi kuittauksen tilauksen valmistumisesta, tilaus ei ole heti noudettavissa!

Pyrimme toimittamaan tilauksen tuotteet yhtenä lähetyksenä. Mikäli näin ei tapahdu (tuote on tilapäisesti loppu tai tuote ei ole saatavilla), olemme ensisijaisesti yhteydessä tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautus

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Lähetämme kaikkien tilausten mukana erillisen palautuslomakkeen, jossa kysytään palautusta varten tarvittavat tiedot. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, liitä palautukseen mukaan palautuslomake täytettynä.

Tuotteiden vaihto ja palautus on sinulle maksutonta Postin palautuspalvelun kautta. Sinun tulee syöttää vastaanottamasi paketin lähetystunnus osoitteeseen posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti. Lähetystunnus on JJFI -alkuinen koodi, joka lukee paketin päällä, viivakoodin yläpuolella.

Syötettyäsi lähetystunnuksen saat ohjeet paketin palauttamiseen. Jos saat heti Helposti –koodin, sinun tarvitsee vain kirjoittaa se palautuspaketin päälle. SmartPOST paketteja varten saat Helposti –koodin puhelimeesi ja voit palauttaa paketin automaattiin.

Huom! Pukimosta noudettujen tilausten vaihto/palautus hoidetaan Pukimon kanssa.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista.

Jos tuote on ostettaessa rikkinäinen tai viallinen (tai käyttäytyy epänormaalisti heti käyttöönoton/ensimmäisen pesun jälkeen)  voit reklamoida tuotteesta lähettämällä meille kuvan, selityksen sekä tilauksesi tiedot meille sähköpostilla puuvillatehdas@blackmoda.fi.

Ensisijaisesti korvaamme rikkinäisen tuotteen lähettämällä tilalle uuden ehjän tuotteen. Jos tilattua tuotetta ei ole enää saatavilla,  palautamme rahat tuotteesta. Reklamoidun tuotteen ollen ainoa tilauksellasi, palautamme myös tilauksen postikulut.